top of page
Søk

Bygde Norge på karte igjen!

Velkommen og takk for at du tok turen innom Bygde Norge’s blogg/Nyhets side. Grunnen til oppstart av denne siden bloggen er at det er for lite søkelys på lokal saker i nyhets bilde i Norge i dag. Derfor er denne siden startet for å legge fokus på lokale saker rundt omkring på bygdene i Norges land.



Bygdene fortjener et mye større søkelys rettet mot seg, det er ikke bare i de store byene det skjer viktige saker. Hvem ønsker vel å lese om hvilke kjendiser som blir sammen eller som går fra hverandre daglig? Kan være greit i ny og ned, men det er blitt en dagligvare i nyhets bildet i dag.


Så her ønsker vi at publikum også setter saker på kartet, send oss gjerne en story som du mener er kjekt eller viktig å lese, trenger ikke bare være rosen rødt, vi ønsker også å synligjøre utfordringene bygdene har. Dette kan være så enkelt som at fylket ikke har lagt til rette for veier i lokal området slik at man kjører på ræva veier.


Dette skal være en interessant og informativ blogg/Nyhets kanal for oss som bryr oss om bygdene i landet vårt.


Saker kan sendes til: nyhet@bygdenorge.no gjerne med bilde. Skriv her også om du som kilde ønsker å være anonym.



22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vinner av Europas Byggdepris 2000

Ca 42 km nord vest om Bodø finner vi naturrike og flotte kjerringøy, en bygd med snaue 400 fastboende og en haug med hytter. Dette er så apsålutt et av de stedene du bør ha på agendaen for å besøke en

Innlegg: Blog2_Post
bottom of page