top of page
Søk

Velkommen til Kragerø

Velkommen tilbake til Bygde Norge

I dag har vi valgt å legge besøket til Kragerø, en sjarmerende perle. Kragerø ligger i Telemark fylke, omringet av skjær og holmer er Kragerø godt plassert ved kysten.



Vurderer du en ferie dit har vi fått beskjed om at det er mye flott og oppleve, her har du både mulighet til å teste motor ferdighetene dine, samt sikte i Paint ball verden. Du kan også ta de en flott spasertur i en av de mange kyststiene som befinner seg i nærmiljøet, eller kanskje er du en som liker å ferdes på vannet? Da har vi fått tips om at det er guidete turer med Kajakk.


Skall du til Kragerø i helgen så er det mye spennende som skjer, blant annet er det mange flotte utstillinger, kunst kurs, blant annet kan du få et innblikk i hverdagen til en lokal matprodusent.



Har du en sak du ønsker å dele kan den sendes til: nyhet@bygdenorge.no gjerne med bilde. Skriv her også om du som kilde ønsker å være anonym.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vinner av Europas Byggdepris 2000

Ca 42 km nord vest om Bodø finner vi naturrike og flotte kjerringøy, en bygd med snaue 400 fastboende og en haug med hytter. Dette er så apsålutt et av de stedene du bør ha på agendaen for å besøke en

Innlegg: Blog2_Post
bottom of page